Timp minim de preparare - 25 min.
Carnea utilizată este proaspată și provine din surse si rase atent selecționate. Carnea de vită este servită alături de trei tipuri de sare și sos demiglace făcut în casă.
Timp minim de preparare - 25 min.
Metoda de preparare a cărnii la temperaturi joase, pentru un timp îndelungat, îi oferă o suculență și o frăgezime aparte
Peștele și fructele de mare sunt aduse saptămânal de la cel mai mare furnizor din Italia și provine din pescuit sau de la cele mai prestigioase acvaculturi.
Disponibilitatea săptămânală este de joi până duminică.
Timp minim de așteptare 35 de minute.
Pinsa Romana, reprezintă o alternativă sănătoasă a clasicei pizza. Alcatuită dintr-un mix de trei feluri de faină: grâu, orez, soia, aceasta are un conținut scăzut de carbohidrați.
*disponibilitate limitată, întrebați ospătarul
Deserturile sunt realizate zilnic din ingrediete naturale fără a folosi potențiatori de aromă sau gelatină.
Timp minim de preparare - 25 min.
Carnea utilizată este proaspată și provine din surse si rase atent selecționate. Carnea de vită este servită alături de trei tipuri de sare și sos demiglace făcut în casă.
Timp minim de preparare - 25 min.
Metoda de preparare a cărnii la temperaturi joase, pentru un timp îndelungat, îi oferă o suculență și o frăgezime aparte
Peștele și fructele de mare sunt aduse saptămânal de la cel mai mare furnizor din Italia și provine din pescuit sau de la cele mai prestigioase acvaculturi.
Disponibilitatea săptămânală este de joi până duminică.
Timp minim de așteptare 35 de minute.
Pinsa Romana, reprezintă o alternativă sănătoasă a clasicei pizza. Alcatuită dintr-un mix de trei feluri de faină: grâu, orez, soia, aceasta are un conținut scăzut de carbohidrați.
*disponibilitate limitată, întrebați ospătarul
Deserturile sunt realizate zilnic din ingrediete naturale fără a folosi potențiatori de aromă sau gelatină.